SEO sökmotoroptimering handlar om att bli hittad när era kunder söker efter de produkter eller tjänster som ni erbjuder.

Vi hjälper dig att lyckas på nätet genom SEO sökmotoroptimering. Att hamnar högt på Google är grunden för alla framgångsrika digitala affärer. Kommer ni inte upp på Googles första sida så finns ni i princip inte.

Vi går igenom följande steg för att sökmotoroptimera er hemsida

Analys
Det första steget i en sökstrategi är att analysera sökpotentialen för webbsajten. Vi undersöker vilka sökord och sökfraser som potentiella kunder kan tänkas använda när de söker efter de tjänster och produkter ni erbjuder. Vi tar fram underlag så att vi vet hur många som söker efter de orden varje månad och hur stor konkurrensen är.  Målet med sökordsanalysen är att bestämma vilka sökord som är mest lönsamma. Det brukar vara en bra strategi att böja med long-tail sökfraser för att på längre sikt rikta in sig på de sökord som alla vill synas med.

On-page
Här handlar det mycket om de tekniska lösningar vi kan göra på er hemsida för att underlätta för Googles sökspindlar att hitta er och ert innehåll. Vi tar fram förslag på sajtens struktur och innehål utifrån analysfasen och valda sökord. Vill ni ha hjälp att skriva SEO vänliga
texter utifrån sökorden så har vi duktiga Copywriters för detta.

Off-page
Mycket av arbetet handlar om länkstrategi och länkarbete. Ju fler andra webbplatser som länkar till din hemsida, desto högre blir din ranking. Med bra content / innehåll så är vi en bra bit på väg.

Långsiktigt arbete
Att hamna överst på Google är inget man gör över en natt utan det handlar om långsiktigt och strategiskt arbetet. Med ett kontinuerligt SEO- / Contentarbetet ökar våra chanser att inta den eftertraktade första platsen rejält. Vi mäter och analyserar kontinuerligt ert sökresultat och kommer med förslag på förbättringar, sökord och content.

Vi erbjuder även annonsering med Google ADs, läs mer!