Om

Kreativ kommunikationsbyrå som löser problem och levererar resultat

Zanshin är en kommunikationsbyrå som grundades 2005 med tanken att skapa en kreativ borg där olika personer med kreativa yrken och unika idéer kunde träffas och sammarbeta för bästa möjliga resultat.

Idag är Zanshin kommunikation en nischad reklam- och kommunikationsbyrå. Vi har valt att fokusera på följande områden nämligen mat, hälsa, mode, retail och platsmarknadsföring. Vi har samlat nyttig kunskap inom dessa områden sedan starten 2005. Det gör att vi bättre kan förstå kundernas affärer och alltid leverera resultat. Alla våra uppdrag handlar om välmående, njutning och längtan.

Hjärtat i Zanshin kommunikations verksamhet har alltid varit en stark tro på att god design och kraftfulla idéer kan skapa en varaktig och känslomässig upplevelse mellan ett varumärke och dess publik. Idag sker en stor del av kommunikationen digitalt, därför är det extremt viktigt att kunderna kan hitta och upptäcka varumärket på nätet också.

Våra tjänster

Varumärke

Reklam

Digitalt

”Det är en livsstil i ständig utveckling, precis som inom budon. För att prestera på topp måste kropp och psyke vara i harmoni (zanshin)”.

Värderingar
– Vad vi tror på

Zanshin är namnet på vår byrå, men också det som genomsyrar allt vi gör. Ordet kommer från budo, samlingsnamnet för japanska kampsporter, och innebär förhöjd medvetenhet, alltså det tillstånd där du presterarsom allra bäst. För att kunna leverera toppresultat för våra uppdragsgivare strävar vi alltid efter att vara i zanshin.

För oss är marknadsföring ingen lek; det är en disciplin som involverar strategi och kreativitet. Det är en livsstil i ständig utveckling, precis som inom budon. För att prestera på topp måste kropp och psyke vara i harmoni (zanshin). Genom träning och åter träning utvecklar vi våra förmågor att hitta innovativa lösningar.

Karriär

Vi är alltid på jakt efter människor med positiv energi – tänkare, drömmare, innovatörer med idéer som leder till fantastiska resultat och som alltid sträva efter Zanshin.

Är du en kreativt driven person som vill vara med på vägen mot framgång: hör mycket gärna av dig. Du behöver inte (nödvändigtvis) bo i Skåne; vi jobbar i team med människor över hela landet, och ofta i våra större städer.

Även du som är frilansare och känner att dina värderingar stämmer överens med våra kan höra av dig. Vi försöker ständigt utveckla vårt nätverk med personer som brinner för kommunikation, kreativa idéer och innovativ teknik.

Praktik och examensarbete
Zanshin kommunikation är den perfekta platsen för att få veta mer om branschen och börja skaffa sig erfarenhet mot en givande karriär. Vi erbjuder olika former av praktikplatser och letar efter duktiga studenter som vill samarbeta med oss i olika projekt. Våra utmaningar
ger en stimulerande träningsplats för morgondagens kommunikatörer.

Om du är villig att ge ditt bästa, kom med oss.